Hälsa

TÄNK PÅ DIN HÄLSA OCH ANDAS REN LUFT

När dammsugaren plockas fram är målet klart, det skall bli rent och dammfritt i hemmet, men blir det verkligen så? Med AEG centraldammsugare innebär det att du får en bättre och renare inomhusluft som speciellt gagnar personer med allergiska besvär.

Till skillnad från den konventionella dammsugaren släpper inte centraldammsugaren tillbaka några dammpartiklar till rumsluften eller virvlar upp damm genom den kraftiga utblåsluften. Då dammpartiklar innehåller allergener, bakterier, virus och andra mikroorganismer blir städningen med en centraldammsugare inte något besvär för de som har allergier och andra luftvägsbesvär utan tvärt om.

Returluften från centraldammsugarens aggregat leds antingen ut i det fria eller så monteras ett effektivt HEPA-filter på aggregatet vilket renar luften från mikrodamm anda ned till 0,01 mg/m vilket är mycket renare än den luft som finns inomhus. Centraldammsugaren fungerar alltså som en luftrenare då den används och Astma & Allergiförbundet rekommenderar därför centraldammsugare till sina medlemmar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *