Samarbetspartners

 

Electrolux Central Vacuum Systems (skall vara respektive företags logo)

FrasWedas största och äldsta leverantör på centraldammsugare för hushåll. Electrolux Central Vacuum Systems har sitt huvudkontor i Ontario, Kanada, centraldammsugarens hemland.

AEG är Electrolux eget Top Of The Line-varumärke och är det varumärke som rankas högst i världen. Electrolux är världens ledande tillverkare av centraldammsugare och har hela världen som sin marknad. Electrolux ledande ställning medför naturligtvis stora möjligheter till nya och innovativa lösningar som för utvecklingen av centraldammsugaren framåt.

Alla vill vi ju få så rent som möjligt i våra hem samtidigt som vi vill dammsuga så lite som möjligt.

Anaheim Marketing International

Levererar båda våra fabrikat på matavfallskvarnar. Samarbetet sträcker sig tillbaka till 2000 då vi började sälja Waste Maid matavfallskvarnar. Under 2009 tog vi in ytterligare ett fabrikat från Anaheim Marketing som heter Titan och som vi sålt och installerat på entreprenadmarknaden sedan dess. Anaheim Marketing International är världens näst största tillverkare och har ett brett sortiment av matavfallskvarnar och tillbehör till dessa. Anaheim Marketing har sitt huvudkontor i Anaheim, USA men har även kontor i Storbritannien, Kina och Sydkorea.

Centraction AB

Sedan 1991 har Centraction AB (tidigare Unitech AB) tillverkat våra centralenheter till våra stora centralsugsystem för både komfortstädning och industrin. Sammarbetet startade 1991 med den dåvarande ägaren Björn Cagner. Bolaget har sedan 2012 en ny ägare i Bevaclean AB och har sedan dess flyttat verksamheten till Smedjebacken i Dalarna. Centraction har under Björn Cagners ledning expanderat kraftigt och idag säljs deras 3-fas centralenheter till flera länder i Europa och världen. Samarbetet har stärkts ytterligare sedan ägarbytet och Centraction tillverkar idag ett specialkomponerat 3-fasprogram för FrasWeda under vårt eget varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *