AEG:s koncept

MED ETT PAR SUGUTTAG TÄCKER MAN HELA BOSTADENS GOLVYTA

SKRÄDDARSY DIN PAKETLÖSNING

Följ guiden nedan för att underlätta för dig när du plockar ihop ditt eget paket. Enklare kan det inte bli, 1-2-3-4 så är du ett steg närmare en dammfri inomhusmiljö. Läs mer i prislistan och skapa artikelnumret för det paket som passar dina egna behov.

Aggregat

Välj modell 860 eller 870.

Rörsystem

Välj hur många uttag som behövs i ditt hus, 1-2-3 eller 4. Du får ett rörpaket med rör och kopplings-detaljer för varje uttag.

Städpaket

Välj mellan städ-paket Oxygen eller Progression samt hur lång slang du behöver, 10 eller 12 m.

Ditt kompletta paket

Du har nu skräddarsytt din anläggning anpassad efter dina egna behov. Installationen är vanligtvis lätt att göra för en någorlunda händig person. Ett dosfräs, en borrmaskin samt vanliga handverktyg är det som behövs. Lycka till med installationen och en framtida

STÄDUTRUSTNING

Städutrustningarna finns i två varianter som Oxygen och Progression, med slanglängderna 10 m resp. 12 m. Dessa satser är packade i kompletta paket med golvmunstycke, teleskoprör, spetsmunstycke, dammunstycke samt en upphängningsanordning.

Städpaket Progression

Detta är en traditionell städ-utrustning, men har de allra bäste tillbehören som ger dig en bekväm och effektiv städning. 10 m eller 12 m slang ger dig den räckvidd du behöver.

Städpaket Oxygen

Detta är en av de smidigaste och mest lättarbetade städutrustningarna som finns att tillgå på marknaden. Extremt lätta detaljer och därmed bekvämt att arbeta med. Golvmunstycket har auto-matisk omställning mellan hårt golv och matta. Tillbehören finns placerade under handtaget för optimal tillgänglighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *